RUMORED BUZZ ON بیماری سل سرایت کننده است

Rumored Buzz on بیماری سل سرایت کننده است

Rumored Buzz on بیماری سل سرایت کننده است

Blog Article

اگر نتایج آزمایشات همچنان مثبت باقی بماند، ممکن است پزشک شما سعی‌کند دلیل آن را پیدا‌کند، که شایع‌ترین آن مصرف گلوتن به صورت ناخواسته است. با این حال، این آزمایش‌ها کامل نیستند و حتی اگر نتایج منفی شود، ممکن است که هنوز هم شما در معرض مقدار قابل توجهی از گلوتن باشید و علائم و آسیب به روده‌ی شما همچنان ادامه داشته‌باشد.

چنگیز وثوقی بازیگر نقش وردان در سریال امام علی در کنار همسران جوانش + عکس و بیوگرافی

بیماری سلیاک نیازمند بررسی و درمان‌های اساسی است لذا در اغلب موارد باید به متخصص گوارش مراجعه کرد. اگر اسهال یا ناراحتی گوارشی بیش از دو هفته طول بکشد، با پزشک خود مشورت کنید. به علاوه قبل از گرفتن رژیم غذایی بدون گلوتن، برای اطمینان بیشتر با پزشک مشورت کنید.

عده بسیاری از افراد درگیر بیماری آسم هستند؛ اما این موضوع اصلا نگران‌کننده نی...

با‌این‌حال، توجه داشته‌باشید که غذاهای ذخیره‌شده بدون گلوتن ممکن است چربی و کالری بیش از حد داشته‌باشند.

همیارِ دکترِتو گفت: ۱۴۰۲/۱۱/۲۷ در ۱۰:۳۶ ب٫ظ تندرست باشید همیشه

ناشناس گفت: ۱۴۰۲/۱۱/۱۷ در ۲:۰۷ ب٫ظ خیلی کمکم کرد هم از لحاظ مصرف غذایی هم از لحاظ روحی که میتونم کنترلش کنم و خطر خاصی برای فرزندم نداره

شیوع سل در سنین مختلف متفاوت است. در آفریقا، سل به‌طور عمده افراد نوجوان بین ۱۲ و ۱۸ سال را تحت تأثیر قرار می‌دهد.[۹۰] با این حال، در کشورهایی که در آن نرخ بروز سل به‌طور چشمگیری کاهش یافته‌ است مانند آمریکا، سل عمدتاً بیماری افراد پیر و افراد دارای سیستم ایمنی در معرض خطر است.[۱][۹۱] میزان بروز سل در مردان بیشتر از زنان است. در سال ۲۰۱۳، حدود ۵۱۰٬۰۰۰ زن در نتیجه سل فوت کردند و حدود ۱۸۰٬۰۰۰ نفر از آنان همزمان آلودگی به اچ‌آی‌وی داشته‌اند. در سال ۲۰۰۷، ۱۳٫۷ میلیون مورد مزمن سل در سطح جهان فعال بودند. در سال ۲۰۱۰، حدود ۸٫۸ میلیون مورد جدید به وجود آمده است با حدود ۱٫۵ میلیون مرگ. در سال ۲۰۱۳، ۹ میلیون مورد مزمن در سطح جهان فعال بودند با ۱٫۵ میلیون مرگ که ۱٫۱ میلیون مورد بدون آلودگی به اچ‌آی‌وی و ۳۶۰٬۰۰۰ مورد با آلودگی به اچ‌آی‌وی بود.

دانه و نشاسته که در رژیم غذایی بدون گلوتن مجاز است، عبارتند از:

● درمان سل می‌تواند موفقیت آمیز باشد، در صورتی که فرد تمام داروها را طبق دستور مصرف کند و به مراقبت‌های پزشکی مناسب دسترسی داشته باشد.

مصرف داروهای کورتیکوستروئیدی موضعی یا تزریقی در درون پوست برای فرد مبتلا ، البته طبق نظر و تجویز پزشک متخصص

در سال ۱۹۴۶، تولید آنتی‌بیوتیک استرپتومایسین، درمان مؤثر و درمان سل را به یک واقعیت تبدیل کرد. قبل از اینکه این دارو معرفی شود، تنها درمان به جز آسایشگاه‌ها مداخله جراحی بود. روش پنوموتوراکس، ریه آلوده را کلاپس و بی‌حرکت می‌کرد تا به آن «استراحت» دهد و امکان درمان ضایعات سلی را فراهم نماید.[۱۱۲] پیدایشسل مقاوم به چند دارو، دوباره جراحی را به عنوان گزینه‌ای از استانداردهای قابل‌قبول مراقبت در درمان عفونت سل معرفی کرد. مداخلات جراحی کنونی شامل حذف پاتولوژیک حفره‌های قفسه سینه (تاول) در ریه‌ها برای کاهش تعداد باکتری‌ها و برای افزایش در معرض دارو قرار گرفتن باکتری‌های باقی‌مانده در جریان خون می‌باشد.

سل دومین علت شایع مرگ ناشی از بیماری‌های عفونی پس از مرگ به علت اچ‌آی‌وی/ایدز است.[۱۱] تعداد مطلق موارد ابتلا به سل (شیوع) از سال ۲۰۰۵ رو به کاهش بوده‌ است. موارد جدید سل (بروز) از سال ۲۰۰۲، کاهش یافته‌ است[۶] مخصوصا چین که پیشرفت چشمگیری داشته‌ است. چین میزان حیوان بیماری سل مرگ و میر ناشی از سل خود را بین سال‌های ۱۹۹۰ و ۲۰۱۰ حدود ۸۰٪ کاهش داده است.[۸۵] سل در کشورهای در حال توسعه شایع‌تر است. حدود ۸۰٪ از جمعیت بسیاری از کشورهای آسیایی و آفریقایی در آزمون توبرکولین، تست مثبت داشته‌اند اما تنها ۵-۱۰٪ از جمعیت آمریکا آزمون مثبت داشته‌اند.

داروی استنشاقی پالمیکورت نیز، ممکن است سرفه‌های شدید سل ریوی را به طور موقت کاهش دهد، ولی اگر درمان کامل نشود، داروها اثرگذاری خود را از دست می‌دهند.

Report this page